Genial Intertour

Adresa: Str.Dragos Voda nr. 7
Nr. Reg. Com.: J24/116/2015
CUI: RO34073139

Cont Lei: RO60BTRLRONCRT0286642501
Cont Euro: RO10BTRLEURCRT0286642501
Banca: Transilvania- Sighetu Marmatiei

Tel. mobil: 0743205281
E-mail: genial.intertour@gmail.com

Despre Noi

Agentia de turism Genial Tour

 

       Suntem pricipala agentie organizatoare din Sighetu Marmatiei care creeaza si comercializeaza pachete proprii, circuite, city break-uri, sejururi in tara si in strainatate. Detinem contracte preferentiale cu importante unitati de cazare din tara, din satiunile balneare inclusiv statiunile montane. Promovam turismul rural si agroturismul zonal din Maramuresul Istoric, incercand sa atragem cat mai multi turisti straini.

Colaboram cu peste 20 de agentii de turism din tara precum Christian Tour, Paralela 45, Expert Travel, Eximtur, Cocktail Holidays, Nova Travel, Prestige Tours, Fibula, Rezeda, Eturia, etc.

 

         Suntem o echipa tanara, dedicata si pasionata de munca pe care o facem, cu experienta in domeniul turismului, calitati excelente de comunicare precum si abilitati de oraganizare, management si marketing. Suntem mai mult decat o agentie de turism, suntem agentia care urmareste interesele si nevoile clientilor prin diversitatea pachetelor turistice create si serviciile oferite. Impreuna traim experiente!

 

Licenta de turism
Certificat de inregistrare
Brevet
Asigurare