[widget acqua-tmpl-page-01-trgul-de-crciun-n-romnia-crsbyjcqaf]

Târgul de Crăciun în România

Trăiește din plin atmosfera de basm din preajma sărbătorilor și vino cu noi la Târgul de Crăciun din țara noastră.

4
 
Transportation
Perioada 2022

Ziua 1: Sighetu Marmației - Alba Iulia

Plecăm la ora 06:00 din Sighetu Marmației, iar primul popas îl facem la Mânăstirea Râmeț. Mănăstirea Râmeţ este unul dintre cele mai vechi aşezăminte călugăreşti din Transilvania. Ridicată în Munţii Trascăului, pe lângă valea Geoagiului (dacica Germisara) într-un loc numit „Valea Mănăstirii”, bisericuţa cu hramul Izvorul Tămăduirii poartă ascunse în zidurile-i firave nu puţine taine şi legende. Mai este denumită şi ”Grădina raiului din Apuseni”. Următorul obiectiv este unul istoric, tocmai pentru a marca ziua de 1 Decembrie. Am ales Cetatea Alba Iulia, aceasta fiind remarcabilă atât pentru elementele sale arhitecturale, cât și pentru frumusețea celor șase porți, unice în structurile militare europene, sculptorii fiind inspirați din mitologia antică. Seara ajungem la cazare, hotel de 4*.

Ziua 2: SIBIU

Mic dejun, după care mergem să vizităm orașul, acesta devenind deja ”casa” lui Moș Crăciun. Piața Mare este obiectivul principal în această perioadă, iar bradul ce se găsește acolo ne amintește tuturor de copilărie. Vizităm Muzeul Brukenthal, cunoscut de către majoritatea dintre voi. Apoi vizităm Biserica Evanghelică, fiind dominată de un turn cu șapte nivele, în care se poate urca folosind cele 192 de trepte, care duc la patru turnuri mai mici, semn că orașul ave drept de condamnare la moarte odinioară. Mergem mai departe la cea mai importantă atracție turistică din Sibiu, care este Podul Minciunilor. Turiștilor le este recomandat să nu spună niciun neadevăr pe pasarela pietonală din centrul istoric al orașului. De asemenea, de numele Podului Minciunilor se leagă numeroase legende captivante. Cea mai cunoscută legendă spune că podul ar avea urechi și o putere inexplicabilă astfel că la fiecare minciună spusă începe să scârțâie, iar la minciunile mari chiar se prăbușea. Tocmai de aceea, mulți dintre localnici evită să spună un neadevăr pe acest pod.

   Ziua 3: Sibiu - Porumbacu de Sus - Brașov

În jur de ora 09:00, după micul dejun, ne îndreptăm spre Porumbacu de Sus, un loc de basm: Castelul de lut Valea Zânelor. La poalele măreților munți Făgăraș, se află acest loc de relaxare, contemplare și magie, unde trebuie să mergi, cel putin o dată-n viață, are o grădina impresionantă, de 8000 metri pătrați și atmosfera este pe măsurăLa ora 11.00 mergem spre Castelul Bran, unde vom lua și prânzul. Castelul se află la intrarea în pasajul Rucăr-Bran, între culmile munților Bucegi și Piatra Craiului, aici nu doar construcția castelului este o atracție ci și peisajul, zona fiind înconjurată de munți, platouri, curburi și o rețea hidrografică. Următorul nostru obiectiv este Biserica Neagră - simbolul orașului Brașov, poartă acest nume deoarece, în anul 1689, în urma unui incendiu care a cuprins orașul, o mare parte din biserică a ars. La început se numea Hramul Sfintei Maria, dar apoi s-a schimbat. Piața Sfatului este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice, având organizate evenimente culturale, artistice, concerte și cel mai important: Târgul de Crăciun pe care nu-l putem rata. Seara ne îndreptăm spre casă.

- Transport autocar/microbuz cu climatizare

- Cazare 2 nopți cu mic dejun 

- Vizite cuprinse în program

- Ghid de turism/însoțitor de grup

 

- Preț intrare la obiectivele turistice

- Asigurare medicală (opțional)

Programul poate suferi mici modificări. Ocuparea locurilor se face îfuncție de înscriere.
Prețul variază îfuncție de numărul de plătitori: pentru un grup de maxim 17 persoane, tariful este 170 euro, iar dacă grupul va fi de peste 30 persoane, de 150 euro.

Data: 2021

  • Pentru inscrieri: 0743205281

    Inscrierile se fac cu un avans de 50 euro !!!

Rezerva acum

Sunt de acord cu conditiile si termenii rezervarii